Wie ben ik?

Alle trainingen worden door mij verzorgd. Als de groepsgrootte dat vraagt geef ik de training samen met een andere trainer. 

Mijn naam is Wimmie Denekamp.

Het is mijn passie om  jou als moeder mee te nemen in je bewustwordingsproces:

hoe jij je leven op een ontspannen manier kunt leven.

In het vertrouwen dat jij op jouw beurt dat weer voor kunt leven aan je gezinsleden en anderen.

Zo wordt leven makkelijker en maken we als ontspannen moeders met elkaar de wereld plezieriger.

 

Ik ben dochter, zus, moeder, schoonmoeder en grootmoeder. De ervaring die ik als kind en als volwassene heb opgedaan met leven in een gezin, is wezenlijk in de begeleiding van ouders en kinderen.

In mijn gezin van herkomst samen met 4 breoers en zussen kreeg ik een liefdevolle basis om op te groeien. Zijn in dat gezin heeft mij veel geleerd en van daaruit ben ik geworden wie ik ben.

Ik ben getrouwd met Gerjan en we hebben 2 kinderen, 2 schoonkinderen en 4 kleinkinderen.  Wat wij in de opvoeding vooral hebben geprobeerd is om zonder oordelen en verwachtingen met onze kinderen mee te lopen, waardoor ze voldoende ruimte kregen om zich te ontwikkelen en zelfvertrouwen kregen. Opvoeden is ook bij ons met vallen en opstaan gegaan. Soms was het een klus maar vaker was het gewoon leuk.

Ik ben een trotse moeder van deze 8 wijze mensen. De onderlinge verbinding in ons gezin is groot en als we samen zijn ervaren we, dat iedereen uniek is. Ieder gezinslid, jong of oud mag er zijn met alles wat je denkt, zegt, voelt en doet. We voelen we ons ontspannen en hebben vooral plezier met elkaar. Dat gun ik jullie ook.

Doen & Laten:

Sinds bijna 40 jaar loop ik als therapeut mee met ouders en gevoelige kinderen. Ik heb heel veel ervaring als fysio- en ergotherapeut. Daarnaast heb ik de opleiding gedaan tot specialist weerbaarheid en tot Kindertolk (Fluisterkind / Present Child)

Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden van het persoonlijke processen van moeders ( en van vaders en kinderen).

De wereld wordt het meest leefbaar als ieder mens zichzelf kan zijn. Als ieder mens, jong of oud zich ontspannen en vrij voelt, zelfvertrouwen heeft en van daaruit eigen keuzes kan maken, dan wordt leven voor jezelf en met anderen plezierig..

 

De cursussen geef ik samen met Femke van Dijk 

Mijn naam is Femke van Dijk. Met mijn man en drie geweldige kinderen woon ik in Ede. Ik heb de CALO (academie lichamelijke opvoeding) gevolgd en aansluitend heb ik een aantal jaren bewegingsonderwijs op een basisschool gegeven. Nadat ik mijn diploma Pedagogiek heb gehaald ben ik als thuisbegeleidster bij Icare gaan werken. Hier werk ik op dit moment nog steeds. Ik werk samen met gezinnen om de eigen krachten van het gezin (opnieuw) te ontdekken, zodat ouders en kinderen het met elkaar weer fijn hebben en er balans is voor iedereen.

Ik heb mij gespecialiseerd in psycho-sociale weerbaarheid. Ik geef samen met Karien van Gijn of Wimmie Denekamp de training “Ho tot hier en niet verder”. Een prachtige training voor kinderen waarin zij, d.m.v. bewegen, stevig in hun schoenen en lekker in hun vel komen! 

of met Karien van Gijn (www.sterkersamen.com)