Als je echt

gezien en gehoord wordt, kan je jezelf zijn.

Dan

ervaar je in je dagelijks leven meer

vrijheid en plezier

  en

wordt leven een feestje !

Welkom bij DOEN en LATEN!

 Bij DOEN en LATEN krijg je

als kind een steuntje in je rug.

als ouders helderheid en nieuwe inzichten over je gezin


Soms roept gedrag dat je ziet en hoort vragen op, bij kinderen zelf maar ook bij ouders en leerkrachten. 

Kom en stel die vragen!!

Ik luister naar je vragen, naar dat wat je niet snapt, waar je helderheid over wilt of waar je hulp bij kunt gebruiken. Met elkaar gaan we kijken of en hoe ik een tijdje met je mee kan lopen met als doel dat je het met elkaar, het thuis en op school weer fijner krijgt.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat je je ontspannen voelt, dat je met elkaar weer plezier kunt hebben en dat kinderen op een relaxte, rustige manier kunnen spelen en leren.

De begeleiding die ik geef bestaat vooral uit bewegen en doen. Ik heb ervaren dat als we met elkaar bewegen en spelen, leren en het samen fijn hebben veel makkelijker gaat. Door samen beleven kun je je ontwikkelen en leer je om met zelfvertrouwen jezelf te kunnen zijn.

Dus.............. we gaan veel doen en weinig  praten!  Hiermee maak ik echt het verschil in het leven van kinderen, ouders en leerkrachten.

  • Op de pagina uitleg beschrijf ik voor kinderen en ouders met welke vragen je bij mij terecht kunt en hoe en waarom ik op deze manier werk. Op de pagina scholen staat dat voor leerkrachten.